blog-01

Недвижимите имоти в град Бяла са подходящи за хора, които възнамеряват да купят имот на морето за спокойна и уединена лятна ваканция. Това място се намира близо до Стара планина, на 35 километра от Варна.

Малкият курорт Бяла привлича туристи, които ценят спокойна семейна почивка. Тук няма толкова много забавления, колкото в Слънчев бряг или Златни пясъци, но може да намерите красива девствена природа, лечебен въздух, както и атмосфера на сигурност и спокойствие. В околностите на Бяла можете да се разходите в планината, да се насладите на морския пейзаж и да се възхитите на величествените бели скали, висящи над морето.
В радиус от 30 километра от Бяла никога не е имало промишлени предприятия, следователно водата и въздухът в курорта са изключително чисти. Между другото, в града и околностите му има малко цъфтящи растения, така че почивката тук е подходящ за страдащите от алергия.
Курортът разполага с достатъчен брой малки ресторанти, уютни барове и магазини с всичко необходимо. Има и възможност да се карат на водни пързалки, уиндсърф, гмуркане или делтапланеризъм. В околностите на Бяла можете да организирате лов или риболов.
Градът има собствено пристанище за риболов, където рибарите продават ежедневно прясно уловена морска храна.
Градът не "умира" след края на летния сезон. Тук продължават да работят много магазини, ресторанти, банка, училище, болница и други институции. Животът тук през цялата година обаче не е много удобен, тъй като най-близкият голям град Варна е на 35 километра.
Недвижимите имоти на курорта Бяла са представени главно от частни къщи и малък брой апартаменти, тъй като там не са изградени много жилищни комплекси.

Brands & Partners