blog-01

Недвижимите имоти в курорта Равда привличат любителите на спокойна семейна почивка с деца. Курортното село е разположен на брега на Черно море, малко на юг от Несебър и Слънчев бряг.

Малкият курорт Равда се намира на много атрактивно място. Живописната брегова ивица, много красиви добре поддържани плажове, бистра и чиста вода - всичко това привлича много туристи от Русия, Германия, Великобритания и други страни.
Приказният нос Равда разделя плажа на курорта на два залива. Именно с този удивителен природен паметник се свързват красиви народни легенди, дошли от древни времена.
Равда е едно от популярните места за деца, младежи и студенти. По времето на социализма тук са разположени детски центрове за отдих, в които идват деца от цяла Източна Европа и СССР. Курортът разполага с училища по водни ски, ветроходство, уиндсърф, кайтсърф, гребане, плуване и други водни спортове. Тук е лятната база на Българската национална спортна академия, която привлича стотици млади спортисти от България и Европа.
Курортът има силно развита туристическа инфраструктура. Има много магазини, барове и ресторанти. Плажът е под закрилата и надзора на спасителите. Входът към водата е нежен и много удобен за деца. В близост до града е най-големия и модерен воден парк на балканският полуостров, който ще се хареса на деца и възрастни.
За нощно забавление туристите могат да отидат до Слънчев бряг, който се намира съвсем близо. Също така от Равда можете да отидете на екскурзия до паметници от древността или до традиционно българско село, където ще ви покажат  нестинарски танци на дървени въглища и ще ви почерпят с вкусно местно вино. На пазар можете да отидете до Бургас.
Недвижимите имоти в град Равда са малко по-евтини от средните по Черноморието. Курортът е подходящ и за целогодишно, тъй като с настъпването на октомври животът  тук  не спира. Въпреки това, много хора купуват апартаменти тук, край морето, за да си почиват ежегодно. Това място е наистина много привлекателно през летните месеци.
Цената на конкретен апартамент край морето ще зависи от много фактори, като местоположение, близост до плажа, квадратура, оформление, наличие на гледка към морския пейзаж и много други.
Средно студиен апартамент до морето в Равда ще струва 25 хиляди евро. Двустайните апартаменти ще струват приблизително 35 хил. Евро. Двустаен тристаен апартамент за продажба на около 50-55 хиляди евро.

Материалът представя цени за средата на 2020 г.

Brands & Partners