blog-01

Сградата на жилищен комплекс „ЕТАЛОН“ има перфектното разположение и всеки закупил жилище тук, може да се възползва от добре изградената инфраструктура на района. Тя е разположена непосредствено близо до най-новия спортен комплекс, който ще бъде изграден на територията на град Бургас. Освен това панорамната гледка, която ще се разкрие пред очите ви от апартаментите в комплекса, към Бургаския залив и солено водното езеро Мандра е вълшебна. Те се намират близо до сградата и можете спокойно да прекарвате уикендите си на риболов или разходки. На фона на доброто си местоположение, жилищния комплекс предлага една уникално тиха и спокойна обстановка за живот, защото не се разполага на главен и шумен път. Само на 5 минутки от сградата може да се възползвате от местното детско заведение, а на 3 минути се намира автобусната спирка за градския транспорт.

Всеки жител на апартамент в сградата може да бъде спокоен за своята безопасност и тази на децата си. Комплекса е затворено пространство и достъпът до него е контролиран по 24 часа в денонощието. Тревогата ви относно паркирането на личния ви автомобил също е премахната. Към жилищата в комплекса се предлагат открити и подземни места за паркиране, както и гаражни клетки при желание от ваша страна.

Екстериора на сградата е с богато озеленяване и предлага на семействата с деца напълно обезопасена, красива и функционална детска площадка. В сградата се предлагат и жилища за хора в неравностойно положение, които са специално проектирани и изградени за техните нужди.

Да си закупите апартамент в Меден рудник, точно в този жилищен комплекс е най-добрата инвестиция не само в Бургас, но и в България. Относно интериора и общите вътрешни части на сградата, всичко е изпълнено с качествени материали в луксозен и модерен стил. За ползване от жителите в сградата се предлагат два чисто нови и безопасни асансьора. Всеки един апартамент е уникален по своята същност и предлага модерно и съвременно разположение за нуждите на модерните семейства. За удобство на жителите си жилищен комплекс „ЕТАЛОН“ предлага съвременна домофонна система за връзка.

Апартамент в този комплекс е равносилно на удобство, лукс, комфорт и семеен уют.

Brands & Partners