blog-01

Жилищна сграда „Еталон 2” ще бъде изградена с общо 126 апартамента /Едностайни, Двустайни и Тристайни/, разпределени в 4 секции /по 5 и 6 жилищни етажа/, със самостоятелни входове, отделни 8-местни електрически асансьори, слизащи до сутерена – едно внушително подземно ниво, предлагащо Ви избор от 90 Паркоместа, 8 Подземни гаража и 8 Склада. На партерния етаж ще бъдат обособени 14 единични и 3 двойни Гаража, както и 9 Търговски помещения.

Фасадата на „Еталон 2” няма да се различава от тази на „Еталон 1”, освен в партерната/търговска част и архитектурните елементи на последните етажи. Запазваме екстериорния си стил, защото смятаме, че е вече разпознаваем, харесван и оценен и така се придържаме към линията за модерна западна визия, с уеднаквен облик на сградите в съседство. Смятаме, че по този начин се засилва усещането за открояване и утвърждаване на проектите ни като „Еталон” за внушителни архитектурни решения, допринасящи за прогреса в жилищното строителство в ж.к. Меден рудник, гр. Бургас.

За строежа на сградата отново залагаме на висококачествени материали като 25 см Керамични блокове за външните зидове и 12 см за вътрешните преградни стени /това са най-висок клас „тухли”, с най-добрите шумо- и топлоизолационни свойства/, 10 см Външна топлоизолационна система, както и „френски” прозорци с най-добри качествени показатели, в тъмносив цвят, съответстващ на външната мазилка.

Екипът на „Форос инвест” Ви предлага избор от просторни жилища, с прилични квадратури на отделните помещения, прави стени и форми, благоприятстващи най-доброто вътрешно разпределение, което ще ви донесе мечтания домашен комфорт. Степента на завършеност на жилищата в „Еталон 2” ще бъде „на тапа”, с няколко полезни допълнения.

Ние инвестираме в най-големия и най-бързо развиващия се квартал в град Бургас, а именно ж.к. „Меден рудник”, не само заради много добре устроената инфраструктура – удобен градски транспорт, големи търговски вериги, множество училища, детски градини, развлекателни заведения, зони за спорт и отдих, а и заради по-големите пространства, предоставящи повече въздух на живущите. Тук все още няма толкова крайно пренаселване, изразено като гъстота на сградите, както се наблюдава в останалите квартали в гр. Бургас. Освен това, ж.к. „Меден рудник” е заобиколен от значителни зелени и водни площи, което допълва усещането за простор и в същото време предоставя страхотни гледки към бургаските езера и черноморския залив. Убедени сме, че занапред този квартал ще предоставя все по-добри социални условия за своите обитатели!

Щастливи сме, че Вие повярвахте в нашите идеи за визия, сигурност и качество и още по-щастливи сме, че оправдаваме доверието Ви! Благодарим, че продължавате да ни подкрепяте по пътя към създаване на по-добрите места за живеене!

Brands & Partners